VGO-Keur® Certificaat op alle disciplines behaald!

Vrijdag 9 november j.l. vond door KIWA de audit plaats van het Keurmerk VGO “Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie”, volgens de laatste herziene richtlijnen.
Met trots mogen wij melden dat wij ons voor het totale bedrijf hebben gecertificeerd voor het VGO-keur voor alle 4 de disciplines / specialismen:
– Gevels
– Daken
– Installaties
– Interieur

Samenwerken met een bedrijf dat het VGO-keur draagt, betekent samenwerken met onderhouds- en renovatieadviseurs. Adviseurs die inzicht hebben in duurzame oplossingen, in procesmanagement, in kosten-kwaliteitverhoudingen in investeringen en in technisch onderhoud. Adviseurs die bovendien verantwoordelijkheid nemen voor de uitvoering. Volgens het mission statement zijn VGO-bedrijven het beste wat de markt te bieden heeft.

Vergouwen Vastgoedzorg is één van de weinige vastgoedonderhoudsbedrijven in Zuid-Nederland, die voor alle vier de disciplines het keurmerk heeft behaald, waarbij onze opdrachtgevers ons gemiddeld beoordelen met een hoge score van 9,2.

VGO-keur staat voor resultaatgericht samenwerken met financieel gezonde ondernemingen. Dat geeft zekerheid. Het keurmerk kent strenge criteria, maar daaraan ontleent het zijn meerwaarde. Voor opdrachtgevers is het dan ook dé manier om bedrijven te selecteren voor vastgoedonderhoud en renovaties aan gebouwen en woningen.