AlleeWonen gaat resultaatgericht samenwerken met Vergouwen

AlleeWonen is samen met Casade een traject ingegaan om het schilderwerk van het totale woningbezit op basis van resultaatgericht samenwerken onder te brengen bij een beperkt aantal onderhoudsbedrijven. Een uitgebreide selectieprocedure inclusief audits en projectbezoeken leidde tot de keuze voor een zestal bedrijven. Hierbij hoort ook Vergouwen Vastgoedzorg. 

 

Samen met Van Aarle Vastgoedonderhoud, Van Son, De Schrijver Vastgoedonderhoud, SW Vastgoedverbetering en de Geluk Groep onderhoudt Vergouwen Vastgoedzorg de komende vijftien jaar het totale woningbezit van AlleeWonen. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het schilderwerk en onderhoud ligt bij de geselecteerde bedrijven.

Efficiency en kostenbesparing

Voor AlleeWonen biedt resultaatgericht samenwerken interessante voordelen, zoals een grotere efficiency en besparing op directe en indirecte kosten. De nieuwe vorm van samenwerken start per 1 januari 2018. De projecten die nog op de planning staan voor 2017 worden op de traditionele manier aangepakt. Michelle Zacht, teammanager vastgoedbeheer bij AlleeWonen, kijkt uit naar de samenwerking. “We zijn blij met jullie als partners en hebben alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking!”