Teamleider en allround schilder RGS

Resultaatgericht samenwerken (RGS) betekent verantwoordelijkheid nemen voor je werk. Als teamleider en allround schilder RGS weet jij dat als geen ander. Samen met jouw team lever je duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilder- en renovatiewerk. Jij bent degene die het team aanstuurt, coacht en motiveert.

 

Dit ga je doen

Voor diverse woningcorporaties verzorgen wij schilderwerk en onderhoud volgens een resultaatgerichte samenwerking. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat we op alle fronten de afgesproken resultaten behalen. Daarin ben jij de kartrekker. Jij leidt het team, coacht collega’s in hun werk en stuurt waar nodig bij.

Daarnaast ben je actief betrokken bij de inrichting van processen. Je komt met voorstellen voor het optimaliseren van processen en het borgen van kwaliteit op de lange termijn. Ook ben je actief in de uitvoering. Naast schilderwerkzaamheden verzorg je ook hout- en betonreparaties.

Een goede omgang met bewoners is belangrijk in je werk. Jij coacht je team in open en klantgericht communiceren en het respecteren van de privacy van bewoners. Jullie inzet vertaalt zich in een uitstekende bewonerstevredenheid.

 

Dit neem je mee

 • Een mbo-diploma voor allround schilder RGS of relevante werkervaring daarin.
 • Leidinggevende kwaliteiten en ervaring als teamleider.
 • Kennis van schildertechnieken en wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.
 • Kennis van of ervaring met resultaatgericht samenwerken.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbewustzijn.
 • Uitstekende sociale omgangsvormen; je communiceert effectief en netjes met klanten, bewoners en collega’s.
 • Alle competenties voor het uitvoeren van schilderwerk op hoogte (geen hoogtevrees of andere beperkingen).
 • Basiskennis van computerwerk om zaken goed te registreren.
 • Basiskennis van houtsanering.
 • Bij voorkeur een geldig VCA-certificaat.
 • Rijbewijs B.

 

Dit zijn wij

Vergouwen Vastgoedzorg staat voor resultaatgericht vastgoedonderhoud voor onder meer woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en monumentenbeheerders. In ons snelgroeiende familiebedrijf staan samenwerking, teamspirit en passie centraal. We houden de lijntjes graag kort. Dat zie je terug op de steiger, op kantoor en overal waar onze mensen bezig zijn. Je krijgt alle ruimte om met ideeën te komen en te groeien in je werk. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. Daarbij kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

 

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar AnneMarie@vergouwenbv.nl onder vermelding van ‘vacature teamleider en allround schilder RGS’. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact met op met Anne-Marie van Pul via 076 – 501 40 41.