Allround schilder RGS

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilder- en renovatiewerk: daar sta jij voor. Jij schildert niet alleen, maar denkt ook mee over de aanpak. Jouw motivatie, betrokkenheid en hoge kwaliteitsmaatstaf zien we jaren na de uitvoering nog steeds terug in de staat van een gebouw.

Dit ga je doen

Voor diverse woningcorporaties verzorgen wij schilderwerk en onderhoud volgens een resultaatgerichte samenwerking (RGS). Dat betekent dat we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat. Als allround schilder RGS vervul jij hierin een hoofdrol. Mede dankzij jouw inzet behalen wij op alle fronten de afgesproken resultaten. Daarbij verzorg je naast schilderwerkzaamheden ook hout- en betonreparaties.

Je werkt veel aan woningen, dus bij mensen thuis. Hier ga je goed mee om. Je bent vriendelijk, communiceert open en klantgericht, en respecteert de privacy van bewoners.

Vanuit de rol van allround schilder RGS kun je bij ons doorgroeien naar teamleider. Samen maken we werk van jouw ambities.

Dit neem je mee

  • Een mbo-diploma voor allround schilder RGS of relevante werkervaring daarin.
  • Kennis van schildertechnieken en wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.
  • Kennis van of ervaring met resultaatgericht samenwerken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbewustzijn.
  • Uitstekende sociale omgangsvormen; je communiceert effectief en netjes met klanten, bewoners en collega’s.
  • Alle competenties voor het uitvoeren van schilderwerk op hoogte (geen hoogtevrees of andere beperkingen).
  • Basiskennis van computerwerk om zaken goed te registreren.
  • Basiskennis van houtsanering.
  • Bij voorkeur een geldig VCA-certificaat.
  • Rijbewijs B.

Dit zijn wij

Vergouwen Vastgoedzorg staat voor resultaatgericht vastgoedonderhoud voor onder meer woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en monumentenbeheerders. In ons snelgroeiende familiebedrijf staan samenwerking, teamspirit en passie centraal. We houden de lijntjes graag kort. Dat zie je terug op de steiger, op kantoor en overal waar onze mensen bezig zijn. Je krijgt alle ruimte om met ideeën te komen en te groeien in je werk. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. Daarbij kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar AnneMarie@vergouwenbv.nl onder vermelding van ‘vacature allround schilder RGS’. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact met op met Anne-Marie van Pul via 076 – 501 40 41.