Projectleider energetische renovatie

Volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers op de duurzaamheidstransitie van haar bestaande woningvoorraad, vanaf ontwerp tot en met uitvoering, nazorg en beheer. Dankzij jouw organisatie- en communicatietalent en resultaatgerichte werkwijze slagen wij er steeds weer in om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Dit ga je doen

Woningcorporaties staan voor een gigantische verduurzamingsopgave. Met onze kennis van energetisch renoveren zijn wij de aangewezen partij om ze hierbij te helpen. Als projectleider energetische renovatie en bouwkundig onderhoud leid jij de verduurzamingsprojecten in goede banen. En dat niet alleen. Je levert ook een belangrijke bijdrage aan de groei van deze discipline binnen onze organisatie.

Je werkt gestructureerd aan onze groeidoelstellingen én bent gefocust op de praktijk van alledag. Je managet energetische renovaties accuraat en bewaakt de voortgang, kosten, kwaliteit en natuurlijk de klanttevredenheid. Dankzij jou is ieder project in control, op alle fronten. Ook verzorg je de periodieke verslaglegging, rapportages en financiële prognoses.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het aansturen van het team. Daarnaast coördineer je inkoopprocessen, stuur je onderaannemers en leveranciers aan en handel je meer- en minderwerk af. Voor de opdrachtgever ben je niet alleen een het eerste aanspreekpunt, maar ook gelijkwaardige sparringpartner. Je weet wat er speelt, houdt het overzicht, ontzorgt de opdrachtgever en komt met ideeën en verbetervoorstellen.

Dit neem je mee:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
  • Een afgeronde studie bouwtechnische bedrijfskunde en/of bouwkunde (of gelijkwaardig).
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Leidinggevende kwaliteiten.
  • Sterk financieel bewustzijn, cijfermatig inzicht en goede inkoopvaardigheden.
  • Oplossingsgericht en daadkrachtig.
  • Zelfstandig en initiatiefrijk.
  • Sterk in plannen en organiseren.

Dit zijn wij

Vergouwen Vastgoedzorg staat voor resultaatgericht vastgoedonderhoud voor onder meer woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en monumentenbeheerders. In ons snelgroeiende familiebedrijf staan samenwerking, teamspirit en passie centraal. We houden de lijntjes graag kort. Dat zie je terug op de steiger, op kantoor en overal waar onze mensen bezig zijn. Je krijgt alle ruimte om met ideeën te komen en te groeien in je werk. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. Daarbij kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar AnneMarie@vergouwenbv.nl onder vermelding van ‘vacature projectleider energetische renovatie’. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact met op met Anne-Marie van Pul via 076 – 501 40 41.